Header eethoek-bank-salontafel - Oosterhoff Meubelen

Over Oosterhoff Meubelen

Oosterhoff Meubelen bestaat al bijna 50 jaar en heeft een ruime showroom* in Wesepe (O). Daarnaast zijn wij zeer actief in de online verkoop. U vindt bij ons dus zowel de service en het comfort van een echte showroom, waarin u onze uitgebreide collectie rustig kunt bekijken, als het gemak van online winkelen. In beide gevallen bieden wij u een grote deskundigheid, goede producten, betrouwbare service, een ruime collectie en natuurlijk… een scherpe prijs.

U zult zich zeker kunnen vinden in onze collecties die zowel liefhebbers van klassiek als modern zullen aanspreken. Wij richten ons op de particulier, maar zeker ook op bedrijven. Wij hebben dan ook een jarenlange ervaring met het inrichten en stofferen van grotere projecten. Daarnaast hebben we een grote deskundigheid opgebouwd met slaapkamer meubelen en matrassen. Wij zijn leverancier van een aantal topmerken zoals M-Line, Velda en Caresse boxsprings.

Kom eens langs in onze sfeervolle showroom of neem online contact op. Wij hebben er vertrouwen in dat u bij Oosterhoff Meubelen zult vinden wat u zoekt!

* Onze showroom beslaat 2000m2 verdeeld over 2 etages. Er is voldoende parkeergelegenheid.