OPEN OP WOENSDAG T/M VRIJDAG 10:00 - 17:30
ZATERDAG 10:00 - 16:30

Header woningstoffering - Oosterhoff Meubelen

Woningstoffering

Oosterhoff is sterk in woningstoffering. Wij zijn leverancier van bijna alle bekende merken en hebben een ruime ervaring.

Tapijt

Met zachte vloerbedekking krijgt iedere ruimte haar eigen sfeer. Of u nu kiest voor stoere functionaliteit, speelse zachtheid of behaaglijke luxe we hebben het allemaal.

Vinyl

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Vinyl is een veerkrachtige kunststof met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verkrijgbare en verrassende kleuren en dessins.

Marmoleum

Zeer praktisch. Met een patroon erin gelegd kan dit een zeer elegante uitstraling hebben. De productie technieken zijn de laatste jaren steeds meer verbeterd zodat de kwaliteit en levensduur hoog is.

Carpetten

Tapijten van sisal, wol, synthetische stof of zelfs vilt, met of zonder boord in canvas, leer of alcantara en op maat gemaakt. Vraagt u naar de vele mogelijkheden bij ons in de winkel. Wij lenen u tevens onze collectieboeken graag uit zodat u thuis rustig een keuze kan maken.

PVC

Vloeren PVC vloerbedekking is standaard verkrijgbaar in diverse vormen en maten zoals tegels, stroken en biezen. Het kan in alle vormen gesneden worden met een waterjet of in de juiste vorm gestanst. De prijs-/kwaliteitsverhouding van een PVC vloer staat bekend als goed.

Ook voor gordijnen en harde raamdecoratie kunt u bij Oosterhoff terecht.

Laat u inspireren in onze showroom.